Het Sup-R Concept

Onze Sup-R Boys & Girls zijn klaar voor een nieuwe uitdaging! Who’s in? Dit seizoen draait het allemaal om “The Battle of the Games”. Life is like a game. Play hard or don’t play at all ! Laat zien wat je in huis hebt. Show de wereld jouw guts. Jouw skills. Jouw moves. Jump, shoot, shout & sing. Juist, just play !

 

Onze Sup-R woman collectie is de grootste collectie die wij hebben hangen. of je nou ibiza style wil of lekker casual bij Sup-R vind je het. Ook is er voor de Sup-R woman een leuk assortiment van schoenen en heerlijke snuisterijen. kort om een heerlijke collectie voor de Sup-R woman.

 

De Sup-R men is nieuw bij Sup-R hievoor is gekozen voor een trendy collectie van Petrol. Deze collectie wordt aan gevuld met trendy pakken van Opposuits die dit jaar voor het eerst een trendy lijn hebben opgezet. tot slot vind je voor de afwerking een mooie collectie van sokken die je kan aanvullen met een trendy schoen die de man volledig kunnen afmaken.

Sup-R Fashion

Sup-R Café

Sup-R café is het ultime uitkomst als je aan het shoppen bent in onze Sup-R fashion store. Je kan tijdens het shoppen gewoon een kopje koffie of een heerlijk broodje bestellen. Sup-R café is volledig in een nieuw jasje gestoken met heerlijke gerechten die zijn bedacht door de gehele staf van Sup-R.

 

Bij Sup-R café kan je binnen eten en drinken maar ook kan je buiten in de tuin plaats nemen en genieten van de rust die de tuin uit straalt. Ook worden er in het Sup-R café geregeld workshops gegeven waar je aan kan deelnemen.

Sup-R Beauty

Sup-R Beauty is voor de man of vrouw die toch aan het shoppen of lunchen is. Of je nou je haar wil laten knippen, verven, verlengen, fohnen (blowdrying) voor die ene party die je s'avonds hebt. Ook curlsys knippen behoord tot de behandelingen bij Sup-R Beauty. Onze stylistes kunnen dit allemaal. De beauty salon is namelijk onderdeel van Kapsalon Vera en daar kan echt alles.

 

Ook is het mogelijk om je nagels bij Sup-R beauty te laten doen of toch voor die ene avond je make-up te laten doen. Uiteraard moet je vaak voor Sup-R Beauty een afspraak maken maar daar voor kan je altijd bellen met ons.