Centraal gelegen café met brunch

Wij verwennen u met Nederlandse specialiteiten, die in onze keuken vers voor u worden gekookt. Onze uitstekende keuken verwent u met een omvangrijk aanbod aan lekkere gerechten en drankjes. Wij staan bekend om ons lekkere fastfood. Laat u betoveren door een tussendoortje uit ons sortiment van onze met liefde bereide taarten of onze kwarktaart. Komt u graag voor de brunch of voor de lunch bij ons langs! Met onze gratis internet-toegang gaat u op de snelste manier het internet op.

 

Bijzondere voeding / Dieet / Allergieën?

Probeert u eens onze afwisselende keuze van veganistische, vegetarische en halale maaltijden en ontdekt u de ongekende variëteit hiervan. U hebt een allergie en moet of wilt glutenvrij eten? Dan hebben wij smaakvolle gerechten voor u in de aanbieding. Met het oog op uw gezondheid dragen wij zorg voor een gezonde maaltijd en laten wij zien dat gezond eten ook erg lekker kan zijn.

 

Buitengewoon handig dankzij cateringservice

Het is voor ons van groot belang, dat wij alle mensen kunnen verwelkomen. Daarom hebben wij ook een barrièrevrije toegang. Uw dieren zijn bij ons meer dan welkom! Maak gebruik van ons online-reserveringssysteem, zodat u met één muisklik een tafel bij ons kunt reserveren. Wij accepteren betaalpas, cheque, AMEX, contactloos betalen, VISA, MasterCard en PayPal. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contant betalen. Wij pakken uw eten ook in als afhaalmaaltijd. Wij beschikken ook over een cateringservice. Als u meer informatie wilt, kunt u graag contact opnemen. Wij zijn 6 dagen per week van 10:00 tot 17:30 uur geopend. Onze rustdag is maandag.